Категории

За нас

 

Фирма МЕА СТИЛ ЕООД е на пазара от 2005 година.
Расте с класическа прецизност и изискана неповторимост, които всеки ценител ще открие в богатата гама ме??ели. Мебели за всеки вкус, за всяка необходимост и предназначение.

Извършва търговия с мебели и матраци, обзавеждане за дома.
Предлага още обзавеждане на заведения, хотели, проектиране на кухни и всичко нестандартно. Нашата мисия е да придадем характер и неповторимост на Вашия дом.

Представяме Ви хармония и стил, изтъкани от стара традиция, както и нестандартни решения с цвят и светлина в духа на модерното и актуалното. Обърнете се към нас ако искате стилно и качествено обзавеждане, а не знаете откъде да започнете и какво да направите. Ние ще Ви дадем добър съвет и ще организираме всичко, спестявайки време и усилия. Цялостното обзавеждане и пълната грижа са наша сила.

Мебелен магазин МЕА СТИЛ предлага богат избор на стандартни мебели за вашият дом, офис, хотел или заведение.Предлагаме и нестандартни решения за всеки вкус.Изработваме кухни по-проект в над 60 цвята.Също така има много промоции доста от които имаме налични на склад.Ела си избери и бързо ти се спазари ,а след това с удоволствие купи.

БОРСА ЗА МАТРАЦИ-МЕА СТИЛ разполага с богат избор на матраци на всички водещи производители за всеки вкус и джоб!!!

0988840716/0988979150

www.meastil.bg
From The Blog