Категории

Двулицеви матраци

Ние сме специалисти в създаването на Вашето собствено кътче за релаксация.

Тук може да откриете най-добрите матраци, необходимите за тях подматрачни рамки, надматрачни протектори, както и различни аксесоари за оптимално добър сън - възглавници, завивки, шалтета. Радваме се на дългогодишно партньорство не само с първенците в бранша - Колкото и да ви е удобно леглото, ако през нощта ви се схваща врата, значи нещо не е наред. Причината за това най-вероятно е неподходящата възглавница. Тя се избира според позата на сън. Ако по-често спите по гръб, на вас ви е необходима ниска възглавница, която да поддържа естествената извивка на гърба и врата. С този вид възглавница ларинксът остава отворен и хъркането се намалява.

Магазин за матраци МЕА СТИЛ е представител на водещите производители на матраци : Нани,Екон,Paradise,iSleep,Magniflex и други.                                                    

Мебелен магазин МЕА СТИЛ предлага бюджетни решения за вашия сън.Супер ниски цени на матраци. Наличност на склад и поръчка на нестандартни размери матраци.

Звъннете на   тел.0988840716/0988979150     или посетете нашият магазин на адрес:София бул.Сливница №261 и ще получите индивидуална отстъпка. Винаги изгодна покупка за вас!!!


Мебелен магазин МЕА СТИЛ предлага бюджетни решения за вашия сън.Супер ниски цени на матраци. Наличност на склад и поръчка на нестандартни размери матраци.


РосМари

Бейси

ОПИСАНИЕМатрак БейсиЯдро: Полиуретанова пяна Skycell.Дамаска: Сваляем калъф от устойчив и комфо..

199.00лв

Paradise

Двулицев матрак Comfort

Матрак Comfort на матраци ParadiseМатрак Comfort е предложение от производители матраци Paradis..

215.00лв

РосМари

Матрак Симпъл Мемо

ОПИСАНИЕМатрак Симпъл МемоЯдро: Трислойно от EcoShaum, профилирана вложка Airform и мемори пяна.Дама..

325.00лв

РосМари

Симпъл

Луксозен двулицев матрак с ядро от EcoShaum, който лесно се адаптира към тялото, поглъща вибрациите ..

235.00лв

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)