Категории

Латексови възглавници

Сънят още не означава почивка преди да сте се отпуснали на Вашата удобна възглавница, която да поддържа оптималната позиция на главата и врата ви. За активното презареждане на тялото и ума по време на сън трябва да се подходи внимателно и информирано към избора. Представяме Ви основните предимства на латексови възглавници ЕКОН, които, опитате ли веднъж, никога повече няма да пренебрегнете.

Анатомични

Възглавница точно като за вас? Имаме, разбира се. Възглавници ЕКОН следват плътно индивидуалните анатомични извивки на Вашето тяло и се нагаждат точно по Ваша мярка.

Ортопедични

Възглавниците ни се грижат за правилното разположение на прешлените Ви, за да можете да се отпуснете дълбоко и да се отдадете на истинска почивка по време на сън.

Не се мачкат

Отпуснете главата си на латексови възглавници ЕКОН и ще откриете удобството по нов начин. Изключително паметливи за извивките на Вашето тяло, те няма да забравят и че не трябва да се мачкат под тежестта на главата Ви и ще запазят формата си трайно.

Дишащи

С многобройните вертикални канали те осигуряват естествена вентилация на въздуха и не позволяват запарване и дискомфорт.

Антиакарни и антиалергични

Свойствата на латекса да предотвратява развитието на акари и бактерии Ви държат далеч от алергични реакции и нежелани натрапници по време на сън.


  Колкото и да ви е удобно леглото, ако през нощта ви се схваща врата, значи нещо не е наред. Причината за това най-вероятно е неподходящата възглавница. Тя се избира според позата на сън. Ако по-често спите по гръб, на вас ви е необходима ниска възглавница, която да поддържа естествената извивка на гърба и врата. С този вид възглавница ларинксът остава отворен и хъркането се намалява.

Магазин за матраци МЕА СТИЛ е представител на водещите производители на матраци : Нани,Екон,Paradise,iSleep,Magniflex и други.                                                    

Мебелен магазин МЕА СТИЛ предлага бюджетни решения за вашия сън.Супер ниски цени на матраци. Наличност на склад и поръчка на нестандартни размери матраци.

Звъннете на   тел.0988840716/0988979150     или посетете нашият магазин на адрес:София бул.Сливница №261 и ще получите индивидуална отстъпка. Винаги изгодна покупка за вас!!!

Екон

Възглавница Cool Gel

Възглавница Cool Gel е изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана с COOL ..

88.00лв

Екон

Възглавница Анатомик

ИДЕАЛНАТА ОПОРА ЗА ГЛАВАТА Възглавница Анатомик е изработена от 100% латекс – най-еластичния мате..

75.00лв

Екон

Възглавница Бебе

ЗДРАВОСЛОВЕН И СПОКОЕН СЪН ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ В първите месеци от своя живот бебетата нямат нужда от ..

44.00лв

Екон

Възглавница Класик

Възглавница Класик дължи името си на класическата си форма. Тя е естествено допълнение към матраците..

90.00лв

Екон

Възглавница Меморилатекс Анатомик

ПЛАСТИЧНОСТ И СПОСОБНОСТ ДА СЕ ОФОРМЯ ПО ИЗВИВКИТЕ НА ТЯЛОТО Възглавница Мемори Анатомик дължи им..

97.00лв

Екон

Възглавница Меморилатекс Класик

ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА СПОРЕД ВАШИТЕ ИЗВИВКИ Възглавница Мемори Класик дължи името си на класиче..

103.00лв

Екон

Възглавница Релакс

Възглавница Релакс е универсален модел предлагащ качество и комфорт на достъпна цена. Калъфът е и..

78.00лв

Екон

Декоративна възглавница Бонбон

ПО-УЮТНО И ЕФЕКТНО ЛЕГЛО Възглавница Бонбон е декоративно-подложна възглавница, която ще направи ..

57.00лв

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)