Категории
Матрак БАХАМА MEMORY - DUO LUX

Матрак БАХАМА MEMORY - DUO LUX

Производител:НАНИ
Модел: Матрак БАХАМА
SKU : OC68
  • 888.00лв

Опции


Етикети: Матрак БАХАМА MEMORY, DUO LUX, nani, bahama, duo, Двулицеви матраци

Текстил МАРГАН
По – фина, по – мека, по – луксозна - дамаска завършваща The BEST моделите матраци на матраци НАНИ. Материята е съставена от супер фина прежда с ясно изразен луксозен двуцветен жакардов дизайн.

Степен на твърдост
SOFT - HARD//3.png
Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

НАТОВАРВАНЕ 130кг.
ВИСОЧИНА 28см.
ГАРАНЦИЯ 20г.

- НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 586лв. за м²

Визия, стил и комфорт
Модела предлага максимално удобство дори и при големи натоварвания. Изключително приятно усещане при лежане, осигурено от вложената в контактната с тялото зона висококачествена допълнително омекотена пяна и антиалергична силиконова вата. Сърцевината е комбинация между термоактивна пяна MEMORY FOAM и профилирана ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност. Системата от канали и множеството отворени клетки във вътрешността гарантират добър вентилационен ефект. Високата плътност и еластичност на материалите са определящи за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън.

Термоактивна пяна
Термоактивната пяна влияеща се от температурата на тялото, осигурява равномерна опора независимо от височината и теглото. Тя поглъща и разпределя равномерно тежестта по цялата площ на матрака, като елиминира зоните с прекомерно напрежение и намалява натрупаната физическа умора. Поради мултизоналността си БАХАМА МЕМОРИ гарантира Вашият спокоен сън и този на партньора Ви, независимо от всички движения. Мекотата в контактната с тялото зона подпомага правилното кръвообращение и като резултат намалява до минимум смущенията по време на сън.

Характеристики
 

ВИД ДВУЛИЦЕВ С 4 ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТА НА КОМФОРТ
СЪСТАВ MEMORY FOAM ТЕРМОАКТИВНА ПЯНА | ЛАТЕКСОПОДОБНА ПЯНА | ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА 28 см
ТВЪРДОСТ БАЛАНСИРАН
ПРЕДИМСТВА БЕЗ ПРУЖИНИ | ДИШАЩ | НЕЗАВИСИМИ ОПОРНИ ТОЧКИ | СВАЛЯЕМ КАЛЪФ | ЕРГОНОМИЧЕН | MARGAN ТЕКСТИЛ

 

 

 За въпроси и поръчки 0988840716

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение